People

O kompaniji

Mi smo Planet Soft

Planet Soft je regionalna informatička kompanija koja posluje kao dio istoimene grupe sa sjedištima u Banjoj Luci, Beogradu i Beču. Unapređujemo, optimizujemo i automatizujemo poslovne procese naših klijenata još od 2013. godine.

Naš zadatak je da podignemo nivo efikasnosti i iskorištenje resursa naših korisnika, a sve kako bi se ostvarila direktna ili indirektna ušteda u svakodnevnom poslovanju.

Iskustvo eksperata zaposlenih u Planet Soft-u i partnerstva sa globalnim softverskim i hardverskim liderima dokaz su posvećenosti našim korisnicima. Konstantno ulaganje u znanje i stručnu osposobljenost zaposlenih, kao i praćenje trendova i načina primjene novih tehnologija u poslovnom okruženju predstavlja put koji smo odabrali.

U rješenja koja implementiramo, a koja su po pravilu izuzetno osjetljiva i kritična za one koje ih koriste, unosimo puno energije, truda i visoku profesionalnost. Apsolutno smo posvećeni dugoročnim stabilnim i uspješnim odnosima sa našim korisnicima.

MISIJA & VIZIJA

ON THE ROAD

Sa punim ponosom možemo reći da smo on the road sa našim partnerima, da smo zajedno sa njima na putu digitalizacije, informatičkog napretka i ispunjavanja njihovih poslovnih potreba.

Tom prilikom gledamo da ispunimo svoju misiju, da optimizujemo procese klijenata i na taj način im unaprijedimo poslovanje, omogućimo brži rast i razvoj te da pri tom budemo u skladu sa svojom vizijom koja diktira da budemo korak ispred, i da uvijek damo više nego što je dogovoreno i ugovoreno.

Partneri

Uspješna saradnja

Uspješna saradnja sa svjetski poznatim IT kompanijama omogućava da našim klijentima ponudimo još širu paletu proizvoda.

Zajedno sa partnerima dijelimo iste ciljeve i vrijednosti koji se ogledaju u stvaranju modernog, povezanog svijeta.

dell fujitsu ptv-group ui-path Therefore
Partneri
canon
salesforce
sap
dell
fujitsu
ptv-group
ui-path
Therefore
shadow

Kontaktirajte nas

Imate pitanje vezano za naše proizvode, partnere ili nešto sasvim treće? Ne oklijevajte da nas kontaktirate i naše ljubazne kolege će učiniti sve da što prije dobijete odgovor.

office@planetsoft.eu