20.06.2023

Planet Soft objavljuje strateško partnerstvo sa švicarskim proizvođačem Häny AG

Planet Soft s oduševljenjem objavljuje svoje strateško partnerstvo sa Häny AG, istaknutim švicarskim proizvođačem, poznatim po svojim inovativnim proizvodima i posvećenosti izvrsnosti.

Ova saradnja označava značajnu prekretnicu za obje kompanije.

U okviru ovog značajnog partnerstva, Planet Soft će iskoristiti svoju stručnost u SAP rješenjima kako bi Häny AG pružio sveobuhvatne usluge održavanja i podrške.

Ova saradnja će osnažiti Häny AG da pojednostavi svoje poslovanje, optimizuje svoje SAP sisteme i poboljša ukupnu efikasnost.

 Sa dokazanim iskustvom u isporuci najsavremenijih IT rešenja, Planet Soft je dobro opremljen da odgovori na jedinstvene zahtjeve Häny AG.

 Pružajući usluge održavanja SAP-a, od početka do kraja, Planet Soft će osigurati da SAP sistemi Häny AG funkcionišu besprijekorno, da ostanu ažurirani i zaštićeni od potencijalnih poremećaja ili sigurnosnih prijetnji.

"Drago nam je što ćemo udružiti snage sa Häny AG i podržati ih u održavanju njihove SAP infrastrukture. Ovo partnerstvo ilustruje našu posvećenost pružanju visokokvalitetnih IT usluga i njegovanju dugoročnih odnosa sa našim klijentima. Uvjereni smo da će naša sveobuhvatna stručnost u održavanju SAP-a pomoći  Häny AG da maksimizira vrijednost svojih SAP investicija i postigne svoje strateške ciljeve“, rekao je Damir Buljubašić, izvršni direktor Planetsoft GmbH.

Novosti

Ostale novosti

shadow

Kontaktirajte nas

Imate pitanje vezano za naše proizvode, partnere ili nešto sasvim treće? Ne oklijevajte da nas kontaktirate i naše ljubazne kolege će učiniti sve da što prije dobijete odgovor.

office@planetsoft.eu